Škola

PLESNA ŠKOLA
Ne morate biti profesionalni plesač da biste uživali u plesu. Nezavisno od toga da li imate 7 ili 77 godina, da li ste direktor, glumac ili zauzet roditelj, u našem studiju možete otkriti čari pokreta i plesa.


Naš cilj je da kod svih polaznika naših kurseva razvijemo ljubav prema karipskim ritmovima i pokretu u veselom i prijatnom okruženju.

U okviru redovnog plesnog kursa naučićete da plešete brojne karipske plesove: različite stilove salse, bachatu, reggaeton, cha cha cha, son... Časovi su oganizovani po nivoima, od početnog nivoa do tima za nastupe i takmičenja, uz organizovanje kurseva i za decu i za odrasle.

KURS KARIPSKIH PLESOVA (SALSA, BACHATA, CHA CHA, RUEDA DE CASINO...)
Cilj je uživanje u plesu i muzici kroz savladavanje plesnih elementara i što brže plesanje na plesnim večerima. 


Kurs se organizuje za polaznike različitih nivoa, svih starosnih grupa. Časovi salse i bachate za odrasle se održavaju u večernjim časovima, a časovi za juniore vikendom pre podne.

Kurs obuhvata različite vrste salse sa fokusom na kubanskoj salsi, osnove baćate, ča ča ča, mambo... Povremeno organizujemo i zaseban kurs baćate.

Treneri karipskih plesova : Vladimir Šuković, Jelena Lazarević, Tina Vujičić, Ilinka Bajčetić, Kisić Veljko, Cerovina Jelena, Milutin Đuričić.

PLESNA ŠKOLA ZA JUNIORE
Idealan način za pravilan razvoj dece, odrastanje u kvalitetnom okruženju uz muziku, pokret, osmeh i radost


Plesna škola za juniore (učenike osnovne škole) obuhvata osnovne elemente karipskih i latino-američkih i standardnih plesova. Pored učenja plesnih koraka i ritma, cilj je i postići dobro držanje tela, pravilno koračanje, pozitivno razmišljanje, druženje i vežbanje za javne nastupe.

Treneri: Iva Vranić i Ana Ristić

KIZOMBA
Uživajte u sve popularnijem laganom i senzualnom plesu.


Kizomba je ples koji poreklo vodi iz Angole, kizomba znači žurka na Kimbunskom, angolskom jeziku. Ples je senzualan i lagan. Karakterističan je po povezanosti partnera da kroz muziku i ples se kreću zajedno. Ples ima konstantan zatvoreni stav. 

Trener: Eva Simović

FITNESS
Iskoristite priliku i dovedite svoje telo u savršeno stanje i odličnu kondiciju na treninzima fitnesa. 

Program je individualno prilagođen svakom polazniku u cilju postizanja maksimalnih rezultata. Cilj programa je podizanje funkcionalnih sposobnosti vežbača na viši nivo, jčanje radnog polja mišića sa akcentom na održavanje pravilne posturalne muskulature i podizanje tonusa muskulature čitavog tela i redukcija telesne tezine.

Program obuhvata: arobik, rekreaciju, trenažni program, kondicione pripreme, uz mogućnost organizovanja individualnih treninga.

Trener je Vladimir Bošković, dipl. trener fizičke kulture.

ZUMBA
Proverite zašto je Zumba jedan od najpopularnijih načina vežbanja i zašto privlači sve veći broj obožavalaca širom sveta. 


Zumba Fitness® je globalni lifestyle brand koji spaja fitness, zabavu i kulturu u stimulišuću dance-fitness senzaciju! Zumba časovi su "fitness-žurke" koje stapaju svet ritmova sa jednostavnim koreografijama za vežbe za celo telo (total-body workout). Zumba Fitness® je program namenjen svim uzrastima, nezavisno od toga u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili nikakvog iskustva u plesu. 

Trener Zumbe je licencirani trener Jelena Miljković

 

K POP

K.Beat plesna skola je osnovana 2015. godine i prva je K-Pop skola u Srbiji, predvodjena Milenom Vladic. Na casovima se obradjuju koreografije uz popularne K-Pop pesme

K-Pop je sve popularniji muzicki pravac, ne samo kod nas, vec i u ostatku sveta, i takozvani "Korejski talas" popularne kulture sto obuhvata muziku, serije, filmove, emisije se sve vise siri. K-Pop karakterisu zarazna melodija, dinamican scenski nastup, visokobudzetni muzicki spotovi, upecatljiva odeca, frizura i sminka, kao i to da grupe svakim novim albumom pokazu drugaciji koncept kroz muziku i izgled. 

Trener je Milena Vladić.

TERMINI 


Svi instruktori Primere su tu da Vam pomognu da što lakše savladate plesne korake, da uživate u plesnim pokretima, da Vam prenesu svoju ljubav prema plesu, kao i da uživate u rekreaciji.
 
Salsa Primera radi u okviru studija u kom pored salse, možete zaplesati i Jazz / moderan balet, klasičan balet, rekreirati se na fitnessu, zumbi, jogi i mnogim drugim sekcijama. Predviđeni su posebni paketi za polaznike više kurseva, porodični paketi, kao i specijalni programi za roditelje u terminima dečijih kurseva.

Posetite nas u centru Beograda, Ul. Ivankovačka br. 6, u neposrednoj blizini Mašinskog fakulteta i Vukovog spomenika. 

Dobrodošli!