Škola

PLESNA ŠKOLA
Ne morate biti profesionalni plesač da biste uživali u plesu. Nezavisno od toga da li imate 7 ili 77 godina, da li ste direktor, glumac ili zauzet roditelj, u našem studiju možete otkriti čari pokreta i plesa.


Naš cilj je da kod svih polaznika naših kurseva razvijemo ljubav prema karipskim ritmovima i pokretu u veselom i prijatnom okruženju.

U okviru redovnog plesnog kursa naučićete da plešete brojne karipske plesove: različite stilove salse, bachatu, reggaeton, cha cha cha, son... Časovi su oganizovani po nivoima, od početnog nivoa do tima za nastupe i takmičenja, uz organizovanje kurseva i za decu i za odrasle.

Treneri karipskih plesova: Vladimir Šuković, Jelena Lazarević, Tina Vujičić, Ilinka Bajčetić, Kisić Veljko, Erkočević Alijana, Cerovina Jelena, Petrović Aleksandar

FITNESS
Iskoristite priliku i dovedite svoje telo u savršeno stanje i odličnu kondiciju na treninzima fitnesa. 

Program je individualno prilagođen svakom polazniku u cilju postizanja maksimalnih rezultata. Cilj programa je podizanje funkcionalnih sposobnosti vežbača na viši nivo, jčanje radnog polja mišića sa akcentom na održavanje pravilne posturalne muskulature i podizanje tonusa muskulature čitavog tela i redukcija telesne tezine.

Program obuhvata: arobik, rekreaciju, trenažni program, kondicione pripreme, uz mogućnost organizovanja individualnih treninga.

Trener je Vladimir Bošković, dipl. trener fizičke kulture.

ZUMBA
Proverite zašto je Zumba jedan od najpopularnijih načina vežbanja i zašto privlači sve veći broj obožavalaca širom sveta. 


Zumba Fitness® je globalni lifestyle brand koji spaja fitness, zabavu i kulturu u stimulišuću dance-fitness senzaciju! Zumba časovi su "fitness-žurke" koje stapaju svet ritmova sa jednostavnim koreografijama za vežbe za celo telo (total-body workout). Zumba Fitness® je program namenjen svim uzrastima, nezavisno od toga u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili nikakvog iskustva u plesu. 

Trener Zumbe je licencirani trener Jelena Miljković

 

K POP

K.Beat plesna skola je osnovana 2015. godine i prva je K-Pop skola u Srbiji, predvodjena Milenom Vladic. Na casovima se obradjuju koreografije uz popularne K-Pop pesme

K-Pop je sve popularniji muzicki pravac, ne samo kod nas, vec i u ostatku sveta, i takozvani "Korejski talas" popularne kulture sto obuhvata muziku, serije, filmove, emisije se sve vise siri. K-Pop karakterisu zarazna melodija, dinamican scenski nastup, visokobudzetni muzicki spotovi, upecatljiva odeca, frizura i sminka, kao i to da grupe svakim novim albumom pokazu drugaciji koncept kroz muziku i izgled. 

Trener je Milena Vladić.

 

TANGO
Počeci tango muzike, plesa i kulture datiraju još sa kraja 19. veka, sa nama dalekog južnoameričkog kontinenta, iz grada Buenos Airesa u Argentini. Demografiju Argentine su u to vreme činili američki starosedeoci, španski kolonijalisti, afrički crnci i imigranti iz Evrope, posebno Italije. Tango muzika je nastala kao mešavina argentinske folklorne muzike, španske i kubanske muzike, kao i afričkih ritmova. Muzika koja priča sa dušom, sloboda pokreta, improvizacija i zagrljaj sa drugom osobom su izbrisali sve političke i socijalne granice, pa danas, posle više od 120 godina, tango je od siromašnih lučkih predgrađa, bordela, plesnih salona i klubova Buenos Airesa, osvojio ceo svet. I nakon toliko godina, tango je živ, u konstantnoj promeni i uvek pravi. Jer tango ne zna za naša ograničenja, on ne broji godine i novac, ne razlikuje boju kože i pol, u tangu svi podjednako pripadamo. Kroz muziku, pokret i zagrljaj, tango nas uči da budemo svoji, da živimo u sadašnjem trenutku i da izgubimo vreme, da istražujemo i izražavamo svoje emocije, daje nam hrabrost da koračamo u nepoznato i poverenje da pratimo vođenje, slobodu da grešimo i da uživamo u svakom narednom koraku. Socijalni aspekt tanga nam otvara vrata novih druženja, prijateljstva, ljubavi i putovanja u druge zemlje i neistražene svetove. Zato, dođite, prepustite se i pronađite svoj tango!  
 
Vladimir Perović i Dragana Tošić 0642500229
 
TERMINI

Instruktori Vladimir Šuković, Jelena Lazarević, Tina Vujičić, Ilinka Bajčetić, Kisić Veljko, Erkočević Alijana, Cerovina Jelena, Petrović Aleksandar, Jelena Miljković, Vladimir Bošković, Ivančević Mira i Aleksandar Petrović su tu da Vam pomognu da što lakše savladate plesne korake, da uživate u plesnim pokretima, da Vam prenesu svoju ljubav prema plesu, kao i da uživate u rekreaciji.
 
Salsa Primera radi u okviru studija u kom pored salse, možete zaplesati i Jazz / moderan balet, klasičan balet, rekreirati se na fitnessu, zumbi, jogi i mnogim drugim sekcijama. Predviđeni su posebni paketi za polaznike više kurseva, porodični paketi, kao i specijalni programi za roditelje u terminima dečijih kurseva.

Posetite nas u centru Beograda, Ul. Ivankovačka br. 6, u neposrednoj blizini Mašinskog fakulteta i Vukovog spomenika. 

Dobrodošli!